Faktura

• Du kan sætte din aftale op til automatisk betaling af fakturaer. Kontakt support for at få flere oplysninger. Ellers betaler du manuelt hver måned.

Bemærk: Selvom vi måske allerede har dine kontooplysninger, har vi stadig brug for din godkendelse til automatisk betaling for fakturaer skriftligt med organisationsnummer, firmanavn, kontonummer og reg.nr.

Vigtigt: Hvis du får en fejlagtig faktura uden betalingsoplysninger på, eller hvis du normalt skulle have modtaget men ikke har fået din faktura, bedes du straks kontakte os.

• Vores fakturaer har meget klare betalingsbetingelser, der er nævnt på fakturaerne - enten 5 dage, 8 dage eller 30 dage, afhængigt af din aftale (terminalaftale, betalingsplatform-aftale mv., se de specifikke vilkår og betingelser på din kontrakt).

Vi minder dig om dine udestående fakturaer første gang pr. e-mail (10 dage efter forfaldsdato), anden gang via en betalingspåmindelse inkl. rykkergebyrer pr. både e-mail og almindelig post (10 dage efter første påmindelse) og efterfølgende gennem et inkassobureau (10 dage efter anden påmindelse).

Husk: du kan altid tilmelde dig automatisk betaling. Kontakt os for at høre mere om det!

• Hvis du ikke har set din e-mail med din seneste faktura, så sørg for at søge efter den i din e-mail-indbakke, din spammappe eller andre steder. Hvis du stadig ikke kan finde det, og du er sikker på at du skulle have modtaget den efterhånden, bedes du skrive eller ringe til os i Support for at få en kopi af din faktura, så du kan betale til tiden og undgå påmindelsesgebyrer. Men bare rolig - vi minder dig om din udestående faktura i god tid, første gang uden gebyrer!