Online

• Din online-betalingsplatform er som din digitale betalingsterminal. Det indsamler kortdata og sender disse data til dem, der skal godkende en betaling – betalingskortholderens bank, kortindløser osv. –så du kan få dine penge for de varer, du sender til dine kunder. I stedet for en fysisk terminal har du et betalingsvindue og et system til at håndtere alle betalinger, der kommer ind, så du altid har et fuldt overblik over betalingerne til din webshop.

• For at vi kan oprette en ny online kunde, skal virksomheden og deres hjemmeside opfylde visse krav.

For eksempel skal vi kunne vide med sikkerhed, hvem der ejer domænet og, hvis ejeren er en anden end virksomhedsejeren, skal vi vide forholdet mellem dem. Vi skal også kunne se, hvilke produkter, der sælges på hjemmesiden samt priserne. Derudover skal der på hjemmesiden fremgå tydelig kontaktinformation, så kunderne nemt kan finde dem.

Virksomhedens betalingsside skal også opfylde visse krav til, hvilke informationer kunden skal udfylde inden de kan gennemføre deres køb. Derudover skal virksomhedens handelsbetingelser som kunden accepterer inden købet skal inkludere den påkrævede information og vilkår.

En detaljeret guide til, hvilke krav vi stiller til e-commerce sider finder du her.

Vær venligst opmærksom på at, du skal have kravene implementeret inden du kan modtage betalinger på din hjemmeside.

• Ligesom i din webshop efter etablering af en webservice-integration, kan du hæve, kreditere og slette dine betalinger fra din betalingsplatform. Hvis du nogensinde er i tvivl om, hvorvidt en betaling er hævet, krediteret eller slettet, kan du altid tjekke her:

Gå til login (Worldline Classic (tidligere kendt som ePay))

Gå til login (Worldline Checkout)

• Hvis du ønsker at tilbyde dine kunder at betale med andre betalingstjenester end kortbetaling, så kontakt os hurtigst muligt. Vi hjælper dig med at integrere dem i din webshop.

Det er vigtigt at huske, at du har brug for en eksisterende aftale for at tilbyde ovenstående (udover med MobilePay Online).

• Når du har oprettet en testkonto til din nye online betalingsløsning, kan du starte integrationen med din webshop.

For at få din webshop til at kommunikere med din nye betalingsplatform, kan du følge disse to trin for at komme i gang:

Kontakt vores supportafdeling, hvis du ønsker vejledning +45 78 79 47 00.

1. Download og installér vores betalingsmodul til din webshop platform på github.com/epay (for Worldline Classic (ePay)) hhv. github.com/bambora (for Worldline Checkout).
    2. Følg installationsguiden til dit webshop system, og indsæt dine online-betalingsplatform-informationer, se epay.bambora.com (for Worldline Classic (ePay)) hhv. developer.bambora.com (for Worldline Classic).
  • For webshops vil den største ændring være, at alle europæiske forbrugere nu skal kontrollere deres identitet, når de foretager elektroniske betalinger. I PSD2 kaldes dette "stærk kundeautentificering" (Strong Customer Authentication eller SCA) og betyder, at kunder ikke længere kan foretage kortkøb med kun deres kortoplysninger. I stedet skal kunderne nu verificere deres identitet gennem en såkaldt tofaktorautentificering, for eksempel via en adgangskode.

Krav til 3D Secure

Kortudbyderne (Visa, Mastercard, American Express osv.) Har valgt at bruge 3D Secure sikkerhedsprotokol til at udføre SCA, når der betales med deres kort. Det betyder, at du som webshop ejer skal implementere 3D Secure i din webshop for at kunne modtage kortbetalinger fra europæiske kunder inden 31. december 2020.

3D Secure er blevet brugt siden 2001 til at øge sikkerheden ved online kortbetalinger, og Worldline har også tidligere anbefalet vores kunder at bruge 3D Secure. Hvis du allerede bruger 3D Secure i dag til alle dine kortbetalinger, opfylder du allerede de nye krav. Hvis du ikke bruger 3D Secure i dag, vil Worldline som PSP sikre, at dette aktiveres i din webshop inden 31. december 2020.

Worldline sørger også for, at du understøtter den nyeste version af 3D Secure. Den nye version, EMV 3DS, giver kunderne mulighed for at foretage køb, hvor den kortudstedende bank godkender transaktionerne uden at kunden skal udføre en kundeautentificering.

• Hvis du har en Worldline Checkout-løsning, skal du besøge developer.bambora.com.

Hvis du har en Worldline Online (tidligere kendt som ePay) løsning, besøg epay.bambora.com.

• Du har fuld kontrol over at ændre alt fra fakturadata, abonnementer, e-mail for fakturaer, e-mail til nye betalinger, logins, API-adgang, betalingsvinduet, automatisk betaling af fakturaer, whitelisting af IP-adresser og meget mere! (Funktioner afhængigt af den løsning du har)

Du kan foretage dine ændringer her.