Utbetalinger

• Våre utbetalinger gjøres daglig. Det vil si at vi utbetaler dine penger den påfølgende bankdag* etter at du tok dagsavstemning.

*Det setter forbehold om at utbetalinger gjøre i henhold til din avtale med Worldline.

• Rolling Reserve betyr at vi holder tilbake en viss prosent av betalingene dine i 180 dager, deretter betaler vi den til deg - som en slags garanti.

• Utsettelse av utbetaling betyr at vi venter et visst antall dager på utbetalingen. Hvis du for eksempel tilbyr kurs til kundene dine, vil vi behandle kundenes betaling for tjenesten når kurset er avsluttet.

• Dagen etter at du har fullført en dagsavslutting, behandler vi dine betalinger. Vi belaster en liten prosentandel av hver transaksjon og betaler resten ut til deg. Dagen deretter mottar du pengene dine.

Hvis ikke noe annet er avtalt, vil du få pengene dine på kontoen vanligvis innen to virkedager.

• Finn kontoendringsskjemaet HER og skriv inn følgende informasjon:

• Firmainformasjon
    • IBAN og bankens navn
    • Årsak til kontoendringen
    • Underskrift av autorisert signatær

Gi oss ID-dokumentasjon fra den autoriserte signataren:

• ID-dokumentasjon som vi godtar, er enten pass eller nasjonalt ID-kort
    • ID-dokumentasjonen må inneholde navn, telefonnummer, dato og signatur til en annen person

Inkluder et vedlegg som beviser at selskapet ditt er eier av bankkontoen. Denne dokumentasjonen er enten; et skjermbilde fra nettbanken din eller et signert dokument fra banken, med følgende informasjon tydelig synlig:

• Hele IBAN
    • Firmanavnet / org.nr
    • Bankens navn og logo
    • Tidsstempel / dato for dokumentasjon