Aftale

• For din sikkerhed har du som eneste adgang til din afregningsrapportportal til at starte med. Det betyder, at der kun er én e-mail-adresse, der er forbundet til din rapportportal: din.

Hvis din revisor, din bogholder, dine medarbejdere eller andre har brug for adgang til din rapportportal eller dine udbetalingsrapporter, kan du nemt og gratis give dem adgang ved at logge ind og oprette en ny bruger i Reports (klik på firmanavnet i øverste højre hjørne, vælg indstillinger og klik på brugere).

Psst! Har du glemt din adgangskode? Brug "glemt kodeord"-funktion, og ingen vil lægge mærke til det!

• En indløsningsaftale sikrer, at du får dine penge. En indløsningsbank overfører alle penge fra den betalende person til den person, der bliver betalt. Uden en indløsningsaftale kan du ikke acceptere betalinger.

Læs mere om din indløsningsaftale her.

• Dit organisationsnummer er dit CVR-nummer, som din virksomhed er tildelt af regeringen af det land, som din virksomhed er registreret i. Dette nummer skal altid være opdateret, så alle betalinger, transaktioner mv. er registreret til korrekte forretning i overensstemmelse med kortbetalingsreglerne, bestemmelser for indløsningsaftaler, skattesystemet, mv.

Hvis du ændrer dit organisationsnummer, bedes du informere os så hurtigt som muligt.

• På en terminal afstemmer du dine betalinger ved at foretage en dagsafslutning, mens du med en online butik skal hæve hver enkelt betaling for at afregne dem.

Salgssted er adressen til butikker og webadressen til webshops.

Med hensyn til at skifte organisationsnummer gælder de samme regler for begge slags: nyt nummer, ny aftale.

Hvis du ændrer salgsstedet på en webshop, skal du ligeledes have en ny aftale.

Hvis du har brug for en ny aftale til din butik eller webshop så kontakt os her og vi hjælper dig.

• Reglerne vedrørende abonnementstjenester og gemte kort, hvor virksomheden igangsætter en betaling, kan opfattes som lidt mere komplicerede. Grundreglen er, at en kunde kun skal udfylde SCA, når kortet skal opbevares, og tilbagevendende betalinger registreres for første gang. Hvis det gøres korrekt, kan alle efterfølgende betalinger foretages uden 3D Secure tjek af kortkunden. For at dette kan fungere, er det dog vigtigt, at transaktionerne markeres korrekt i henhold til reglerne for betalinger med gemte kort.

Historisk set har mange abonnementstjenester og -løsninger med gemte kort og tilbagevendende betalinger i branchen set anderledes ud end i dag, da reglerne blev ændret for bedre at afspejle de krav, der eksisterer. Derfor bør alle virksomheder, der tilbyder tilbagevendende betalinger online, være ekstra opmærksomme på, at transaktionerne håndteres korrekt for ikke at risikere nægtede transaktioner. I dette tilfælde kan både betalingstjenesteudbyderen (PSP) og indløseren håndtere reglerne for betalinger med gemte kort og abonnementstjenester, så disse transaktioner kan være gyldige i henhold til PSD2-direktivet med "Exemptions" og "Out of Scope" og dermed ikke risikere at blive nægtet af kortudstedere, til tilbagevendende køb.

• Udbetalingsudskydelse betyder, at vi venter et vist antal dage med udbetalingen. For eksempel, hvis du tilbyder kurser til dine kunder, så behandler vi dine kunders betalinger for dette kursus når kurset slutter.

• Normaltvis svarer vi omgående på chat-henvendelser, har hurtig svartid på telefonen og behandlingstiden for email er 1 arbejdsdag.

Der er fire hovedårsager, hvorfor vi ville kontakte dig:

• Vedrørende løbende support cases
    • Vedrørende din aftale eller et godt tilbud fra salg
    • På grund af en tilbageført transaktion
    • Vedrørende nye fakturaer
  • Udskiftning af defekt hardware er gratis og er omfattet af din aftale. Medmindre hardwaren synes at være brudt på grund af misbrug, behøver du ikke betale noget.

• Transaktionspriserne fremgår i din aftale med os. Hvis disse korttyper er blevet tilføjet, efter du har skrevet under på aftalen, skal du have modtaget et brev fra os med information om dine priser.

• Hvis du har en Worldline-indløsningsaftale, kan du forbinde American Express med den.

Hvis du tidligere har knyttet den til en aftale med en tidligere indløser, så gør os venligst opmærksom på dette, så vi kan handle i overensstemmelse hermed.

Kontakt os i Support for at høre mere.

• Hvis dit CVR-nummer ændrer sig, skal vi få det at vide med det samme.

Din nuværende aftale er registreret på dit nuværende CVR-nummer, og disse to er uadskillelig. Hvis dette nummer ændres, kontakt venligst Salg, fordi du så har brug for en ny aftale. Du skal have foretaget et ejerskifte som overfører aftalen fra det gamle CVR-nummer til det nye.

NB: Der er ingen undtagelser for denne regel: nyt CVR-nummer = ny aftale.

• Udfyld DENNE blanket med:

• Virksomhedsinformationer
    • IBAN og bankens navn
    • Begrundelse for kontoændring
    • Underskrift af den/de tegningsberettigede (jf. tegningsregel i CVR-registeret)

Vedhæft ID-dokumentation af den/de tegningsberettigede:

• ID-dokumentation skal enten være pas eller et officielt nationalt ID-kort (ikke kørekort eller sygesikringskort)
    • ID-dokumentationen skal dateres og være underskrevet af et vidne, samt inkludere dennes navn og telefonnr.

Dertil vedhæft dokumentation for at jeres virksomhed ejer den anførte konto:

Dokumentationen er enten et screenshot fra netbank eller dokument fra banken med følgende:

• Det fulde IBAN
    • Virksomhedsnavn/CVR nr.
    • Bankens navn og logo
    • Dato (ikke ældre end 2 måneder)
  • Hvis din virksomhed ændrer navn, adresse, telefonnumre eller e-mailadresser, venligst kontakt os på:
    support.nordics@worldline.com

NB: For din og vores sikkerhed har vi brug for en skriftlig forespørgsel fra dig via e-mail, og vi tillader kun anmodninger om ændringer af virksomhedsdata fra den registrerede kontaktpersons e-mailadresse.

• Din indløsningsaftale er bundet til dit CVR-nummer, som er bundet til dit navn. Dette betyder, at de samme regler er gældende som ved ændring af CVR-nummer: nyt CVR-nummer = ny aftale.

Kontakt venligst Salg, som vil guide dig gennem de nødvendige trin i forbindelse med at få en ny indløsningsaftale.

• Din betalingsplatformaftale er bundet til dit CVR-nummer, som er bundet til dit navn. Dette betyder, at de samme regler er gældende som ved ændring af CVR-nummer: nyt CVR-nummer = ny aftale.

Kontakt venligst Salg, som vil guide dig gennem de nødvendige trin i forbindelse med at få en ny betalingsplatformaftale.

• Du forlader os? Sig det ikke er sandt!

Hvis du planlægger at opsige din aftale med os, så er der nogle ting at huske på. Bindingsperiode, opsigelsesvarsel, tilbagesendelse af udstyr tilbage til os og meget mere.

Det er vist nemmere at du giver os et kald.

Ring derfor til os på 78 79 47 00 og tast 4, så klarer vi i fælleskab alt det praktiske omkring din opsigelse.

• Det afhænger af, hvilke betingelser du har i din kontrakt. Det mest almindelige er, at indbetalingen finder sted den næste bankdag, forudsat at du har gennemført en dagsafslutning på terminalen. Dette gælder f.eks., Hvis du har en Bambora ONE aftale.

• Betingelserne er på den aftale, du har underskrevet med os. Kontakt os, hvis du ikke har aftalen, så hjælper vi dig!

• Hvis du har ændret din virksomhedsadresse eller en adresse, der er knyttet til din virksomhed eller dig selv, skal du informere os i god tid ved at kontakte os i Support.

• Siden PSD2 trådte i kraft i januar 2018 kan man kun overføre kortgebyret til firmakort og kort udstedt udenfor EU/EØS.

Hvis du stadig har brug for denne funktion på din terminal, så vær bevidst om, at det kun fungerer hvis du har en Worldline-terminal og udelukkende bruger Worldline som indløser.

Kontakt Support, så sætter vi det op for dig!