Verbind uw XENGO met uw smartphone in 7 stappen

1. Zet beide toestellen aan.

2. Druk op de knop  of  (afhankelijk van  het type XENGO)

3. Druk op OK voor ‘Data Bearer’

4. Geef dan de Supervisor Pin: 8497, gevolgd door OK.

Tip:  We raden u aan om de Supervisor Pin niet te wijzigen. In geval van verlies zou het toestel teruggestuurd moeten worden naar Worldline.

Op uw smartphone:

5. Zoek naar nieuwe apparaten in de Bluetooth instellingen

6. Selecteer XENGO

7. Geef de Bluetooth-code in op uw XENGO, gevolgd door OK

Beide toestellen zijn nu verbonden!

Na een succesvolle verbinding kan u de XENGO-applicatie configureren. Pas enkel het “Terminal serienummer” aan in de gebruikersinstellingen. Het UID en de andere gegevens blijven dezelfde.

Ondervind je toch nog problemen? Bekijk hieronder een alternatieve oplossing:

Herhaal de eerste stappen totdat je de mogelijkheid hebt om de bluetooth passkey in te geven op de XENGO.

Druk vervolgens op de  of  op uw XENGO-toestel en de tekst “Switching to key verification pairing” verschijnt op het scherm.

Ga vervolgens naar de Bluetooth instellingen op uw Smartphone en zoek naar nieuwe apparaten. Daar zal u de XENGO terugvinden.

Bevestig en een Bluetooth koppelingsverzoekscherm verschijnt. Hetzelfde gebeurt op de XENGO.

Druk zowel op de XENGO als op de smartphone op ‘OK’ om het Bluetooth paswoord te bevestigen.

De verbinding tussen de 2 toestellen is nu opgezet.