Veel gestelde vragen over veiligheid

• Verlies van uw smartphone en de XENGO vormt geen risico. Fraude is niet mogelijk: de XENGO laat enkel toe om geld toe te voegen aan een rekening. Afhalen van geld is niet mogelijk.

Het enige, zeer onwaarschijnlijke risico betreft een annulering van een transactie. Daarvoor heeft degene die uw smartphone en de XENGO vindt, echter de betaalkaart van de klant nodig.

• Verlies van uw smartphone vormt geen risico. De XENGO-app werkt immers alleen in samenwerking met uw eigen XENGO-terminal.

Koopt u een nieuwe smartphone, doorloop dan de installatie opnieuw om uw nieuwe smartphone met de XENGO-terminal te verbinden.

• Verlies van de XENGO-terminal vormt geen risico. De XENGO-terminal werkt immers alleen in samenwerking met uw eigen bijhorende smartphone of tablet.

U kan ons contacteren om een nieuwe XENGO aan te schaffen. Bij ontvangst dient u in de app op uw smartphone, (onderdeel ‘Voorkeuren’) het serienummer van uw nieuwe XENGO-terminal in te geven.