Transactiebon versturen

Hoe kan ik een transactiebon versturen?

Er zijn twee manieren om een klant een transactiebon te sturen, namelijk via sms of via e-mail. Na de transactie verschijnt het scherm “Ontvangstbewijs”. Hier kunt u kiezen of een telefoonnummer in te vullen en/of een e-mailadres in te vullen.

Vanuit welk e-mailadres wordt de mail verstuurd?

Wanneer er wordt gekozen voor het versturen via e-mail ontvangt de klant een e-mail van noreply@worldline.com, in de mail zit de transactiebon van de transactie voor de kaarthouder.

Is mijn bedrijfsnaam zichtbaar in de e-mail?

Nee, in de e-mail/het e-mailadres wordt geen bedrijfsnaam gecommuniceerd. In de transactiebon voor de kaarthouder staat wel de bedrijfsnaam vermeld.

Kan ik mijn bedrijfsnaam toevoegen in de e-mail/het e-mailadres?

Nee, dit is niet mogelijk.