Veel voorkomende vragen bij problemen met transacties

• Druk op het startscherm op het linkse icoontje onderaan. U belandt nu in het scherm ‘transactiebeheer’. Druk op ‘Laatste geannuleerde transacties’. U ziet dan de laatste 5 geannuleerde XENGO-transacties.

• Druk op het startscherm op het linkse icoontje onderaan. U belandt nu in het scherm ‘transactiebeheer’. Ga naar ‘Laatste transacties’. In deze lijst vindt u de laatste 5 XENGO-transacties terug. Voor deze transacties is het nog mogelijk een ticket na te sturen. Druk op de desbetreffende transactie en geef vervolgens het e-mailadres en/of gsm-nummer.

• Bij elke transactie wordt nagegaan of deze sequentieel de vorige transactie opvolgt. ‘Invalid Booking Number’ wijst op een probleem bij de sequenties. Druk op de knop ‘Voorkeuren’ in het midden onderaan het startscherm. Vervolgens drukt u op ‘Reset counters’. Ga vervolgens terug naar het beginscherm en voer de transactie opnieuw uit.

• Wanneer een transactie in time-out gaat, is deze niet uitgevoerd. Voer de verkoop opnieuw uit. Een transactie is pas geslaagd als u een afschrift of elektronisch ticket kunt sturen. Bij een time-out is dit niet het geval.

• Kijk na of de klant dezelfde bankkaart heeft aangereikt waarmee de verkoop gebeurd is. Bij twijfel, vergelijk het kaartnummer op het elektronische ticket. Een transactie annuleren kan enkel binnen dezelfde kalenderdag. Eens de app het transactie-overzicht van de vorige dag heeft doorgegeven, is annuleren niet meer mogelijk.