Veel gestelde vragen over het gebruik van de XENGO

• Start de app opnieuw op. Ga naar ‘laatste transacties’. Vindt u de desbetreffende transactie niet terug, werd deze niet gefinaliseerd. Voer daarom de verkoop opnieuw uit.

• In dit geval annuleert u de transactie door op de rode knop van de XENGO-terminal te drukken. Start de app opnieuw op en voer de verkoop opnieuw uit.

• Indien dit scherm verschijnt, dan heeft de XENGO-terminal onherstelbare schade opgelopen. Als veiligheidsmaatregel werd alle informatie op de XENGO gewist. Vul daarom dit formulier in. Wij nemen contact met u op en bezorgen u een nieuwe terminal.

• EOSM Ate2011 OS V6.11 = Security Alert Penetration detected devit. Deactivated

Indien dit scherm verschijnt, dan heeft de XENGO-terminal onherstelbare schade opgelopen. Als veiligheidsmaatregel werd alle informatie op de XENGO gewist.

Vul daarom dit formulier in. Wij nemen contact met u op en bezorgen u een nieuwe terminal.

• Vul dit formulier in. Wij nemen contact met u op en bezorgen u een nieuwe terminal. Ik heb een nieuwe terminal ter vervanging van mijn XENGO, en de nieuwe terminal werkt niet Bij vervanging van uw XENGO, moeten de tellers terug op 0 (nul) worden geplaatst alvorens te starten met de verwerking van nieuwe transacties op uw vervang toestel.

Druk op de knop ‘Voorkeuren’ in het midden onderaan het startscherm. Vervolgens drukt u op ‘Reset counters’.

Ga vervolgens terug naar het beginscherm en start nu met transacties uitvoeren.

• Bij het indrukken van de powerknop start de XENGO niet op.

• Zorg dat de XENGO opgeladen is met de bijgesloten USB-lader/USB-stroomadapter. Volg hiervoor de procedure beschreven in de handleiding.

Voor oudere XENGO modellen:

• Wanneer de XENGO geladen is, zal het LED lichtje groen kleuren
    • Op de achterkant van de XENGO is een resetknop met een diameter van 2mm.
    • Druk de knop in met een scherp voorwerp gedurende 5 seconden.